Advarer mot skadelige dietter

Eksperter på kosthold advarer mot skadelige og unødvendige dietter rettet mot barn. Flere tusen får diagnosen matallergi hvert år.

Næringsliv

Ifølge en undersøkelse utført av NRK, får sykehus over hele landet inn barn som har blitt satt på feil diett. Deres diagnoser er ofte gitt på bakgrunn av en blodprøve. Det er ikke bra nok, mener Norges Astma- og Allergiforbund. Ifølge en undersøkelse utført av NRK, får sykehus over hele landet inn barn som har blitt satt på feil diett. Deres diagnoser er ofte gitt på bakgrunn av en blodprøve. Det er ikke bra nok, mener Norges Astma- og Allergiforbund. - Det er enkelte næringsstoffer du må ha for å utvikle deg både mentalt og fysisk. Hvis man har en kost som ikke dekker disse grunnleggende behov som kroppen har, så blir det feilutvikling, sier rådgiver Helle Stordrange Grøttum i Norges Astma- og Allergiforbund til NRK. (©NTB)

Nyheter
Næringsliv