Advokat sint på Simpsons bokavtale

O.J. Simpsons bok om hvordan han kunne utført drapet på sin ekskone dersom han sto bak det, har opprørt mange - nå også Simpsons egen advokat.

Næringsliv

I den siste utgaven av Newsweek sier advokat Yale Galanter at han er rasende på Simpsons avtale om å gi ut boken «If I Did It» - dersom jeg gjorde det. - Jeg ville helt klart ikke ha godkjent dette. Jeg ville ikke gjort det uansett pris, sier Galanter. I den siste utgaven av Newsweek sier advokat Yale Galanter at han er rasende på Simpsons avtale om å gi ut boken «If I Did It» - dersom jeg gjorde det. - Jeg ville helt klart ikke ha godkjent dette. Jeg ville ikke gjort det uansett pris, sier Galanter. Simpsons avtale med et forlag om å skrive den kontroversielle boken har vært så hemmelig at ikke engang Galanter visste om den før nyheten ble kjent forrige uke.Simpson sto i 1994 tiltalt for drapet på sin ekskone Nicole Brown Simpson og hennes venn Ron Goldman. Etter en lang og direktesendt rettssak ble den tidligere idrettsstjernen frikjent for drapene året etter. I et sivilt søksmål ble han imidlertid dømt til å betale 33,5 millioner dollar i erstatning til ofrenes familier.Ifølge Galanter skriver Simpson om drapene kun i ett av sju kapitler i boken, og han innrømmer aldri noen straffskyld. (©NTB)

Nyheter
Næringsliv