Analytiker om Jinhui

Analytiker mener det var "støy" i rapporten fra Jinhui Shipping. Aksjen fortsetter oppturen.

Næringsliv

Jinhui Shipping la frem svakere tall enn ventet i går, men aksjen steg 3,8 prosent til 24,90 kroner. Jinhui Shipping la frem svakere tall enn ventet i går, men aksjen steg 3,8 prosent til 24,90 kroner. - Det ligger noe støy i tallene. Ved første blikk ser de skuffende ut i forhold til hva markedet ventet. Men korrigerer man i forhold til urealiserte tap på finansielle instrumenter var tallene mer eller mindre på linje med forventningene, sier analytiker Bjørn Knutsen i First Securities til DN.Ifølge analytikeren er markedet mer opptatt av utsiktene for fjerde og første kvartal.- Vi ser ingen umiddelbare svakhetstegn for bulkshipping. Inntjeningen er brukbar, og senest mandag steg forward-kontraktene ytterligere, sier han.Jinhui-aksjen stiger to prosent til 25,40 kroner i dag.

Nyheter
Børs