Bilselgere i millionskandale

Skattemyndighetene har avslørt skattesnusk hos ytterligere bilforretninger i Oslo. Forhandlerne skal ha unndratt i underkant av 80 millioner kroner.

Næringsliv

Tidligere i høst kunne Aftenposten Aften melde om omfattende skattesnusk hos fem av Oslos bruktbilforhandlere for til sammen 400 millioner kroner.Nå har også to nye forhandlere gått i baret.- I løpet av fem år har en av forhandlerne unndratt 60 millioner kroner fra beskatning. Vedkommende skal ha solgt 120-130 biler uten å ha betalt skatt på omsetningen, sier direktør Jan-Egil Kristiansen i Oslo ligningskontor til Aftenposten.Den andre forhandleren skal ha unndratt 18 millioner fra beskatning.Nå varsler direktøren flere kontroller av bilbransjen.- Det er 110 frittstående bilforhandlere i Oslo. Vi regner med å finne snusk hos flere av dem. Nå som vi er i ferd med å bli ferdig med drosjesakene, setter vi inn ressursene her. Denne jobben vil fortsette også neste år.

Nyheter
Næringsliv