Bjørn Rune Gjelsten bader i penger

Bjørn Rune Gjelsten kan se tilbake på et fantastisk år. I år ligger han an til å tjene nesten 400 millioner kroner.

Næringsliv

Store salg og god drift er de viktigste ingrediensene i årets regnskap, som blir det desidert beste i Bjørn Rune Gjelstens historie. - 2006 blir et meget godt år. Vi høster nå av innsatsen som har vært lagt ned over lang tid i alle konsernselskapene, sier Gjelsten til Finansavisen. Store salg og god drift er de viktigste ingrediensene i årets regnskap, som blir det desidert beste i Bjørn Rune Gjelstens historie. - 2006 blir et meget godt år. Vi høster nå av innsatsen som har vært lagt ned over lang tid i alle konsernselskapene, sier Gjelsten til Finansavisen. Omsetningen estimeres til 615 millioner kroner. Driftsresultatet anslås til 390 millioner kroner og resultat før skatt til 385 millioner kroner. I 2005 var til sammenligning omsetningen på 403,5 millioner kroner, driftsresultatet på 81,4 millioner kroner og resultat før skatt på 45,3 millioner kroner.Bjørn Rune Gjelsten var tidligere i høst verdsatt til 1,4 milliarder kroner på Kapitals liste over Norges 400 rikeste. I utgaven som kommer i 2007 kan han se frem til en oppjustering.Foto: Scanpix

Nyheter
Næringsliv