En fryktelig aksje

GGS har tapt over 600 millioner kroner i løpet av fem år. Aksjen har stupt 60 prosent i 2006.

Scanpix / Scanpix
Næringsliv

Ifølge Finansavisen har GGS tapt 622 millioner kroner i løpet av de seneste fem årene. I tredje kvartal i år var underskuddet å 54 millioner kroner. Samtidig har de fleste andre offshoreselskapene tjent store beløp.GGS' styreleder Morten Andersen. Foto: ScanpixHittil i år har GGS-aksjen stupt over 60 prosent på Oslo Børs. GGS-sjef Trond Christoffersen har tidligere sagt at to forhold har vært avgjørende for det kraftige kursfallet; negativ oppmerksomhet rundt utviklingen i Iran og kapitalbehov i forbindelse med kortsiktig gjeld knyttet til oppkjøpet av Spectrum i desember 2005.Seismikkselskapet sliter fortsatt med altfor høy kortsiktig gjeld.GGS-aksjen faller 3,5 prosent til 3,56 kroner i dag.

Nyheter
Børs