Fire tatt for villmannsskyting

Fire menn er pågrepet av politiet etter flere ganger å ha skutt mot skilt og lyktestolper i sentrum av bygda Hansnes i Karlsøy kommune i Troms.

Næringsliv

De fire er i alderen 24 til 40 år og blir beskrevet av politiet som «vanlige familiemenn». Men helt vanlig har ikke oppførselen vært. Ved flere anledninger skal de fire ha drevet regelrett villmannsskyting i sentrum av bygda, og onsdag ble de pågrepet og siktet for besittelse av ulovlige våpen og narkotika.- De har utsatt mennesker for fare med skytingen og kunne ha truffet folk, sier politibetjent Skjalg Holm til Nordlys.Politiet har i lengre tid drevet etterforskning av de fire mennene. Folk i bygda har ved flere anledninger hørt at skudd er blitt avfyrt, og politiet har fått inn flere tips i saken.Alle de fire er avhørt av politiet og skal ha erkjent de faktiske forholdene før de ble løslatt. (©NTB)

Nyheter
Næringsliv