GGS tapte over 50 mill.

GGS fikk et underskudd før skatt på over 50 milllioner kroner i tredje kvartal.

Næringsliv

Seismikkselskapet GGS melder om et resultat før skatt på minus 53,9 millioner kroner i tredje kvartal i år, mot minus 20,1 millioner kroner i samme periode året før. EBITDA-resultatet ble minus 7,3 millioner kroner, ned fra pluss 9,0 millioner kroner i tredje kvartal 2005. Seismikkselskapet GGS melder om et resultat før skatt på minus 53,9 millioner kroner i tredje kvartal i år, mot minus 20,1 millioner kroner i samme periode året før. EBITDA-resultatet ble minus 7,3 millioner kroner, ned fra pluss 9,0 millioner kroner i tredje kvartal 2005. Selskapets driftsinntekter steg fra 27,4 millioner kroner i fjor til 48,4 millioner kroner i år.Her er kvartalsrapporten.

Nyheter
Børs