Ingen vil jobbe som politi i Oslo

Politiet slier med å bemanne stillingene. Lederen i Oslo Politiforening er dypt bekymret.

Næringsliv

Politiet i Oslo må lyse ut en rekke stillinger for annen gang fordi ingen vil søke jobbene. Leder Sigve Bolstad i Oslo Politiforening er dypt bekymret og sier han aldri har opplevd lignende:- Før i tiden gjorde folk hva som helst for å jobbe i Oslo. Hvis dette er starten på en trend, er det grunn til å rope varsku, sier han til Dagbladet.Et titall stillinger står ledig i Oslo politidistrikt, men etaten sliter med å få fylt opp stillingene på grunn av for få søkere. Bolstad tror årsaken er dårlige lønnsforhold, barberte budsjetter, høye bokostnader og kjedelige oppdrag som for eksempel vakthold utenfor ambassadene og transport til og fra fengslingsmøter. (©NTB)

Nyheter
Næringsliv