Null sex i Dagbladet

Fredag er siste dag. Så mange annonsekroner forsvinner for Dagbladet.

Næringsliv

Dagbladet kutter ut sexannonsene, tre måneder etter at Anne Aasheim tok over som sjefredaktør. Fredag blir siste dag. 10 millioner annonsekroner forsvinner.- De er gammelmodige og gått ut på dato. Sexannonsene hører ikke hjemme i Dagbladet anno 2006, sier Aasheim.Fra og med lørdag skal Dagbladet framstå i en fornyet form, og det er i den forbindelse beslutningen om sexannonsene blir iverksatt.- Det begynte med annonser for bind og tamponger. Senere ble det kontaktannonser. Dagbladet har sprengt alle grenser, men på 1980-tallet bikket det litt over. I dag er det mest 800-nummer for orgasme over telefon, sier Aasheim.Hun håper at andre annonsører vil kjenne sin besøkelsestid og dekke opp for inntektstapet.- Personlig er jeg ikke støtt over disse annonsene, men jeg er heller ikke komfortabel med dem. Mange lesere har derimot følt seg krenket og ubekvemme, og jeg har fått masse e-poster om dette, sier Aasheim til Dagbladet.no. (©NTB)

Nyheter
Næringsliv