Nye bilskip til Høegh

Leif Høegh bestiller bilskip for nærmere 800 millioner kroner.

Næringsliv

Leif Høeghs bil- og ro-ro-rederi Høegh Autoliners har ifølge Reuters inngått kontrakt for bygging av ytterligere to fleksible bilskip. Skipene skal leveres fra Daewoo Shipbuilding i 2009. Leif Høeghs bil- og ro-ro-rederi Høegh Autoliners har ifølge Reuters inngått kontrakt for bygging av ytterligere to fleksible bilskip. Skipene skal leveres fra Daewoo Shipbuilding i 2009. Olav Sollie sier at skipene koster mer enn 60 millioner dollar per stykk.- De tidligste skipene i denne serien begynte på i underkant av 50 millioner dollar og de forrige betalte vi i overkant av 60 millioner for, vi må nok regne med litt mer nå, sier Sollie til Reuters.- Bakgrunnen for at vi fortsetter serien, er at vi ser voksende etterspørsel etter denne type tonnasje, og den eneste måten å få tak i tonnasje på, er å bygge, uttaler Sollie.

Nyheter
Næringsliv