Oppdretter om lakseprisen

Lakseoppdretter rapporterer om høyere laksepris kommende uke.

Næringsliv

Salgssjef Johan Holmefjord i Alsaker Fjordbruk AS på Onarheim i Tysnes kommune i Hordaland Salgssjef Johan Holmefjord i Alsaker Fjordbruk AS på Onarheim i Tysnes kommune i Hordaland uttalte i går ettermiddag at det så ut til at lakseprisene for neste uke var stigende. ettermiddag at det så ut til at lakseprisene for neste uke var stigende. - Som jeg antok i går ble det en oppgang for neste uke, sier Holmefjord til HegnarOnline i dag.Ifølge Holmefjord er fisk mellom to og fem kilo klart mest etterspurt og går for 29-29,50 kroner hos ham. 5-6 går for for 27 kroner og 6+ for 26 kroner kiloen.- Det er klart overskudd av fisk over fem kilo og manko på spesielt to til fire kilos fisk, sier Alsaker.

Nyheter
Næringsliv