Prada lanserer bærbar PC

Going Prada skal nå også gjelde for bærbare PCer. Hvem vil ikke ha litt rosa skinn på sin bærbare?

Næringsliv

At Prada er i verdenstoppen i moteverden, er det lite spørsmål om. "Going Prada" er blitt et uttrykk, men om det også gjelder i PC-bransjen er litt mer diskutabelt.Nå har de imidlertid lansert en bærbar PC i samarbeid med Asus, iført rosa skinn og med en liten pose til musa. Denne oppgraderingen fra den tradisjonelle (å herregud så kjedelige) Asusen koster like i overkant av 3.000 kroner.Det er en 11.1 tommers WXGA skjerm, med en 1,66 GHz Dual Core prosessor, 2 GB RAM, 120GB Harddisk, DVD brenner og diverse annet rask.Dette resulterer i en høyt brukbar PC, men i konkurranse med Sony Vaio og Apple, vil skinnet og navnet Prada være nok for å legitimere en pris på 250 dollar?Apropos pris, så er tilgjengelighet ennå mer usikkert, men den sikreste plassen å finne den er nok Ebay. Den vil være på markedet før jul, og la oss håpe vi får se noen utgaver av den i Norge også.Hvem vil ikke ha litt rosa skinn på sin bærbare?

Nyheter
Teknologi