Proserv-oppkjøp for kvart mrd.

På syv måneder har oljeservicekonsernet Proserv Group kjøpt opp bedrifter for rundt 250 millioner kroner.

Næringsliv

Oljeservicekonsernet Proserv Group har vært på hugget etter at det private equity-fondet Northern Industries og flere investorer la en halv milliard kroner på bordet for selskapet. Ifølge DN har Proserc i løpet av snart syv måneder kjøpt opp bedrifter for rundt 250 millioner kroner. Oljeservicekonsernet Proserv Group har vært på hugget etter at det private equity-fondet Northern Industries og flere investorer la en halv milliard kroner på bordet for selskapet. Ifølge DN har Proserc i løpet av snart syv måneder kjøpt opp bedrifter for rundt 250 millioner kroner. Siste tilvekst er det skotske undervannsverktøy- og ingeniørselskapet Circle Offshore Service, som ble kjøpt opp av Proserv Groups datterselskap Promac as for vel 100 millioner kroner før helgen.Et nytt i samme størrelsesorden vil være klart i løpet av to-tre uker.

Nyheter
Næringsliv