SeaDrill går for Frontline-oppskrift

- Vi synes det er en del spennende ting som muligens kan gjøres, så vi posisjonerer oss for det, sier konsernsjef Kjell Jacobsen i SeaDrill.

Næringsliv

SeaDrill ser muligheter for en eierkonsentrasjon i boreriggbransjen. Det vil kunne skje etter oppskriften som ga tankrederiet Frontline og riggselskapet Transocean. SeaDrill ser muligheter for en eierkonsentrasjon i boreriggbransjen. Det vil kunne skje etter oppskriften som ga tankrederiet Frontline og riggselskapet Transocean. - Vi synes det er en del spennende ting som muligens kan gjøres, så vi posisjonerer oss for det. Vi har en hovedeier som synes det ser veldig fornuftig ut, sa konsernsjef Kjell Jacobsen ifølge Reuters under en presentasjon i dag.Det er John Fredriksen som er hovedeier i SeaDrill med en eierandel på 34,33 prosent.Jacobsen vil ikke si noe mer om hvilke idéer SeaDrill har for konsolideringen, utover at man vil ta for seg ett segment av gangen.

Nyheter
Børs