Slik går rigglønnsomheten

GlobalSantaFe har sluppet sin siste SCORE-indeks. Her er rapporten.

Næringsliv

Ifølge den månedlige rapporten om utviklingen i rigglønnsomheten fra GlobalSantaFe går lønnsomheten for jack-up-rigger opp, mens lønnsomheten for semi-rigger går ned. Ifølge den månedlige rapporten om utviklingen i rigglønnsomheten fra GlobalSantaFe går lønnsomheten for jack-up-rigger opp, mens lønnsomheten for semi-rigger går ned. SCORE-indeksen steg med 0,9 prosent fra september til oktober, og endte på 131,6. Måneden før steg indeksen med 1,7 prosent.Lønnsomheten i Mexicogolfen og utenfor Vest-Afrika fra, mens Nordsjøen-markedet var relativt flatt. Det asiatiske riggmarkedet steg med hele 14,1 prosent.Lønnsomheten for jack-up-riggene steg med 6,4 prosent til 127,2, mens indeksen for halvt-nedsenkbare rigger falt med 3,2 prosent til 141,5.Her finner du hele rapporten.

Nyheter
Næringsliv