Storaksjon mot Trondheims utesteder

Fire utesteder kan miste skjenkebevillingen og 4-6 personer kan bli mistenkt for trygdemisbruk etter at hele ni etater

Næringsliv

kontrollerte utesteder og drosjeeiere i Trondheim i helgen. Politiet har også pågrepet og satt i varetekt en person på grunn av manglende oppholds- og arbeidstillatelse, opplyser Sør-Trøndelag politidistrikt i en pressemelding. kontrollerte utesteder og drosjeeiere i Trondheim i helgen. Politiet har også pågrepet og satt i varetekt en person på grunn av manglende oppholds- og arbeidstillatelse, opplyser Sør-Trøndelag politidistrikt i en pressemelding. Politiet, NAV, Mattilsynet, Trondheim Brann- og redningstjeneste, Fiskeridirektoratet, Tollvesenet, Trondheim kommune ved juridisk kontor og kemnerkontoret, og Skatteetaten i Sør-Trøndelag aksjonerte mot til sammen 30 utesteder og 39 drosjesjåfører fra fredag til søndag. (©NTB)

Nyheter
Næringsliv