VG kjøper Dine Penger

Verdens Gang AS kjøper Dine Penger av Schibsted Forlagene.

Næringsliv

Styret i Verdens Gang AS vedtok tirsdag å kjøpe Norges største økonomiblad, Dine Penger, fra Schibsted Forlagene. Kjøpesummen er ikke kjent. Styret i Verdens Gang AS vedtok tirsdag å kjøpe Norges største økonomiblad, Dine Penger, fra Schibsted Forlagene. Kjøpesummen er ikke kjent. Kjøpet betegnes som strategisk viktig både for VGs fremtidige satsinger på personlig økonomi og for Dine Pengers fremtidige utviklingsmuligheter, skriver VG Nett. VG og Dine Penger har samarbeidet på nettet siden februar i år.Dine Penger ble startet i 1983, og er i dag i norgestoppen innen forbrukerstoff og privatøkonomisk rådgivning. Tom Staavi har siden 2002 vært ansvarlig redaktør. Bladet har et totalopplag på 60.000, og hadde i 2005 over 410.000 lesere.Dine Penger nå blir et heleid datterselskap av Verdens Gang AS. De 20 ansatte fortsetter i selskapet som før. I 1996 kjøpte Schibsted Forlagene bladet fra Carsten O. Five og Christian Vennerød. (©NTB)

Nyheter
Næringsliv