Aksje steg over 350 prosent

- Vi har hatt uflaks, flaks og jobbet hardt, sier sjefen for årets store børsvinner; Jogeir Romestrand.

Næringsliv

Odim ble den store børsvinneren i 2006 med en oppgang på 350,6 prosent. Men starten kunne vært bedre. Da selskapet gikk på børs i november 2005 var Oslo Børs nede i en bølgedal og interessen var svært laber. Odim ble den store børsvinneren i 2006 med en oppgang på 350,6 prosent. Men starten kunne vært bedre. Da selskapet gikk på børs i november 2005 var Oslo Børs nede i en bølgedal og interessen var svært laber. - Vi hadde uflaks med timingen da vi skulle på børs. Men siden har vi gjort det vi sa vi skulle gjøre, vi har skrevet mange kontrakter og jobbet hardt. Det er gått bra. Siden har vi hatt markedet med oss. Det er en fantastisk etterspørsel etter våre produkter nå som vi har jobbet hardt med å utvikle i samarbeid med kundene. Så i sum har vi hatt uflaks, flaks og jobbet hardt, sier konsernsjef Jogeir Romestrand i Odim til DN.

Nyheter
Børs