Norges astma- og allergiforbund (NAAF) har drevet ulovlig lotteri. Verken for 2006 eller 2007 har forbundet søkt om tillatelse til å drive lotterivirksomhet. Tirsdag ba Lotteritilsynet forbundet om å stoppe alt loddsalg. Selv hevder de at de har glemt å søke om tillatelse og beklager rotet.- Vi har ikke hatt den formelle godkjenningen i orden, men resten av lotteriet har vært slik det skal være. Det er veldig beklagelig at vi ikke har sørget for formalgodkjenningen i tide, og dette rydder vi nå kraftig opp i, sier generalsekretær Geir Endregard i NAAF til NRK.Lotteritilsynet har aldri før opplevd lignende tidligere, og mener det er spesielt alvorlig at forglemmelsen har skjedd to år på rad. Nå vurdere de å sette NAAF i en lotterikarantene. Lotteriet omsetter for rundt 30 millioner kroner, og i fjor hadde forbundet 7 millioner i inntekter som følge av lotteriet. (©NTB)