Dette til tross for at et samlet Storting går inn for å endre dette, melder NRK. - Det vi går glipp av, er nyskapningsånden som disse kvinnene representerer, og alle de arbeidsplassene de kan skape, særlig ute i distriktene, sier Christl Kvam, leder for Akademikerne. Hun er skuffet over årets budsjett. Dette til tross for at et samlet Storting går inn for å endre dette, melder NRK. - Det vi går glipp av, er nyskapningsånden som disse kvinnene representerer, og alle de arbeidsplassene de kan skape, særlig ute i distriktene, sier Christl Kvam, leder for Akademikerne. Hun er skuffet over årets budsjett. - Jeg tilga Karita Bekkemellem det forrige budsjettet. Jeg er skuffet over dette, og jeg kommer til å være forbanna hvis det ikke kommer i 2007, sier Kvam til NRK. Kvam tror velferdsreglene skremmer kvinner fra å starte for seg selv før de fyller 40.