Hagen bløffet om salg av Orkla Media?

Milliardær og styreleder i Orkla, Stein Erik Hagen, skal ha lovet ikke å selge mediedelen av Orkla.

Næringsliv

Det kommer fram i et hemmelig møtereferat, skriver Dagbladet.De ansatte var rasende og følte seg lurt da Orkla i sommer besluttet å selge Orkla Media til Mecom. De mente at Hagen hadde brutt et løfte han ga dem på et møte 28. april. Stein Erik Hagen avviste at han hadde lovet de ansatte ikke å selge.Men i referatet fra møtet 28. april, som Dagbladet har fått tilgang til, refereres Hagens svar på hvordan han så på Orkla som konsern. Hagen skal blant annet ha svart: «Det ser svært lovende ut. Verdien er på rundt 70 milliarder kroner, og jeg ønsker at Orkla skal vokse videre. Jeg er motstander av å selge noe som helst, før man er nødt til å selge».- Hagen bløffet oss, sier tillitsvalgt Kjetil Haanes i Edda Media, tidligere Orkla Media, til avisa.Haanes sendte møtereferatet til Hagen og konserntillitsvalgt Aage Andersen, men de skal ha endret innholdet, skriver Dagbladet. (©NTB)

Nyheter
Næringsliv