Bjørge ASA gjennom datterselskapet Bjørge Steinco Moland AS (BSM) har inngått kontrakter for levering av automasjonsystemer til flere nybygg til redere og verft i Norge og internasjonalt. Bjørge ASA gjennom datterselskapet Bjørge Steinco Moland AS (BSM) har inngått kontrakter for levering av automasjonsystemer til flere nybygg til redere og verft i Norge og internasjonalt. Leveransene starter i februar 2007 og siste leveranse er i mars 2009.Det globale markedet for produktporteføljen til selskapet er godt og en forventer en ytterligere positiv utvikling de neste årene.Kontraktene som nå er tildelt Bjørge Steinco Moland AS har en samlet verdi på rundt 15 millioner kroner.Steinco Moland er har slitt i flere år med å levere resultater.- Nå ser det endelig ut for at de ansatte sammen med ledelsen har klart å snu skuta, sier Bjørge-sjef Stig Feyling til HegnarOnline.- Den gode ordreinngangen har sikret at selskapet har ordrereserve for levering til neste år som tilsvarer ca 70 prosent av budsjettet. Dette er jeg som ny konsernsjef meget godt fornøyd med og gleder meg sammen med de ansatte i selskapet, sier Feyling.Ifølge toppsjefen går Bjørge inn i det nye året med en ordrereserve for levering i 2007 på nesten 800 millioner kroner, noe som er historisk.