Tirsdag kveld i forrige uke sa ledelsen i Se og Hør nei til å stille opp på debatt i NRK Standpunkt. Fredag meldte redaktør Odd Johan Nelvik avbud til NRKs «Først og sist». Avslagene har provosert ansatte i Se og Hør.Stemningen innad er blitt beskrevet som «et begynnende opprør», skriver Dagsavisen. De siste dagene har det vært flere møter mellom redaksjonsledelsen i Se og Hør og de ansatte i bladet. Onsdag var det debattmøte internt i Se og Hør, der blant andre Odd Johan Nelvik var til stede.- Vi har ulike synspunkter på mediehåndteringen, men denne debatten tar vi internt, sier fungerende klubbleder i Se og Hør Ingunn Nordli Jørgensen i en e-post til Dagsavisen.- Vi hadde torsdag et debattmøte hvor medlemmene fikk lufte sine synspunkter overfor ledelsen. Vi har en åpen og positiv dialog, og står samlet, understreker Jørgensen.