Dagbladet fikk i fjor et driftsoverskudd på 37,8 millioner kroner mot et underskudd på 15,4 millioner i 2005. Det bekrefter avisens administrerende direktør Anders Skogvold, som forklarer det gode resultatet med de kraftige utgiftskuttene som er gjennomført de siste årene.- Vi har redusert driftskostnadene med 62,6 millioner kroner og holdt stillingen på annonsemarkedet, sier han. Når resultatet likevel ikke er blitt enda bedre, skyldes det opplagsfallet som rammer hardt for andre år på rad.- Vi har hatt en viss bedring i løssalget i tredje tertial, men jeg kan ikke si noe mer presist om opplaget fordi det først skal legges fram på mandag sammen med de øvrige norske avisene i regi av Mediebedriftenes Landsforening, sier Skogvold.Han bekrefter imidlertid at opplagsfallet i prosent ikke lenger er tosifret.I praksis betyr det at Dagbladets opplag på hverdager i hvert fall ikke har sunket med mer enn 15.000 eksemplarer.Skogvold er fornøyd med at det denne gang er papiravisen som bidrar positivt til resultatet i Avishuset Dagbladet, mens den i fjor trakk resultatet ned.Men fortsatt er det nettsatsingen som gir den store veksten også i Dagbladet, både på annonser og på lesere. (©NTB)