Første opplag av tidligere Se og Hør-journalist Håvard Melnæs' bok «En helt vanlig dag på jobben» er utsolgt fra forlaget. Hele førsteopplaget på 7.000 bøker er revet bort, men alt mandag er andreopplaget på 14.000 bøker klart for levering til landets bokhandlere. Første opplag av tidligere Se og Hør-journalist Håvard Melnæs' bok «En helt vanlig dag på jobben» er utsolgt fra forlaget. Hele førsteopplaget på 7.000 bøker er revet bort, men alt mandag er andreopplaget på 14.000 bøker klart for levering til landets bokhandlere. - Det har vært usedvanlig stor interesse for denne boken, sier informasjonssjef Silje Utkilen i Kagge Forlag til NTB.Melnæs-boka beskriver omstridte arbeidsmetoder i landets mest populære ukeblad, og omtaler blant annet omfattende betaling av kilder og intervjuobjekter. (©NTB)