Påstanden om et internt opprør er feilaktig, sier journalistene i en uttalelse. Redaksjonsklubben sier seg oppgitt over det de kaller en ensidig negativ framstilling i andre medier i kjølvannet av bokutgivelsen til Håvard Melnæs. Påstanden om et internt opprør er feilaktig, sier journalistene i en uttalelse. Redaksjonsklubben sier seg oppgitt over det de kaller en ensidig negativ framstilling i andre medier i kjølvannet av bokutgivelsen til Håvard Melnæs. - Vi har hatt friske debatter med stor takhøyde. I en redaksjon med over 100 godt utdannede medlemmer er det ulike meninger om detaljer. Men vi stiller oss 100 prosent bak ledelsen, sier fungerende klubbleder Ingunn Nordli Jørgensen til NTB.Hun understreker videre at det ikke er noen uenighet om den mediestrategien Se og Hør-ledelsen har valgt i kjølvannet av bokutgivelsen. (©NTB)