Etter å ha fått tilgang til et av de opprinnelige manusutkastene fra Håvard Melnæs sin etterhvert så omtale Se og Hør-bok, bringer Finansavisen i dag en rekke sitater som Kjell Inge Røkke skal ha fått strøket. Etter å ha fått tilgang til et av de opprinnelige manusutkastene fra Håvard Melnæs sin etterhvert så omtale Se og Hør-bok, bringer Finansavisen i dag en rekke sitater som Kjell Inge Røkke skal ha fått strøket. Arbeidet for å fjerne sitatene skal etter det avisen kjenner til være ledet av tidligere Aker Kværner-sjef Inge Hansen og et kobbel av advokater.Her er et par av de angivelige sitatene som skal ha blitt strøket fra boken:- I skal sette torpedoer på deg. Ikke noen av de feige norske torpedoene. Nei. Det blir noen av gutta fra Øst-Europa. Og de tar ikke mer enn noen få tusenlapper for å kveste en nobody som deg.- I vil at du skal dø og da blir sånn I sier. I har så mye penger at I kan gjøre akkurat som I vil.Forlegger Erling Kagge har denne uken benektet overfor Finansavisen at Røkke-kapittelet skal være vesentlig endret, og både han og Melnæs har på det sterkeste benektet at sitatene med torpedoer hadde vært en del av manuset.