Bjarne Skeie er i markedet med en ny kjemperigg til nærmere tre milliarder kroner, skriver Finansavisen. Bjarne Skeie er i markedet med en ny kjemperigg til nærmere tre milliarder kroner, skriver Finansavisen. Dette skjer få dager etter at investorene rente Skeie i senk for å være med på den første riggen. Han kunne ventet til sommeren, men har allerede nå bestemt seg.Skeie har sammen med Keppel Fels-verftet investert 375 millioner kroner i ProdJack. Nå priser de ifølge avisen opp selskapet til 700 millioner kroner, før de gjør en ny emisjon på 570 millioner som går inn som egenkapital til rigg nummer to.Skeie har også opsjon på ytterligere én rigg, en opsjon som må erklæres innen september 2007.Samlet sett har ProdJack ifølge Finansavisen et kapitalbehov på 930 millioner dollar inkludert alle finanskostnader etter at de to riggene har en verftspris på 381 millioner dollar i snitt.