Brannen spredte seg raskt på grunn av kraftig vind. To hus var allerede blitt flammenes rov, og ilden hadde krøpet inn i hagen til flere andre av de 200 boligene i Anaheim Hills-nabolaget. Brannen spredte seg raskt på grunn av kraftig vind. To hus var allerede blitt flammenes rov, og ilden hadde krøpet inn i hagen til flere andre av de 200 boligene i Anaheim Hills-nabolaget. Det sørlige California er spesielt utsatt for buskbranner denne vinteren fordi varm vind har presset temperaturene opp i over 30 grader i innlandet, samtidig som tørke denne vinteren har ført til svært tørt buskas. Vanligvis varer brannsesongen bare fra juni til oktober.Brannmennene gikk fra dør til dør eller brukte høyttalere for å beordre folk til å forlate sine hjem. Samtidig slapp helikoptre og fly vann over flammene, mens 200 brannmenn kjempet mot ilden. (©NTB)