I dag ble det kjent at Aker vil selge sine 40,1 prosent i Aker Yards. Av innkallingen til ordinær generalforsamling 29. mars går det ifølge Reuters frem at et nytt styre vil bli valgt, og blant annet vil styreformann Leif-Arne Langøy gå av. I dag ble det kjent at Aker vil selge sine 40,1 prosent i Aker Yards. Av innkallingen til ordinær generalforsamling 29. mars går det ifølge Reuters frem at et nytt styre vil bli valgt, og blant annet vil styreformann Leif-Arne Langøy gå av. Aker Yards-styret foreslår videre aksjesplitt i én til fem, og fullmakter på tilbakekjøp av egne aksjer og utstedelse av nye aksjer.Videre heter det at Aker Yards ikke vil gjennomføre den planlagte flyttingen til Aker Hus under bygging på Fornebu. Dagens hovedkontor på Aker Brygge vil flyttes til et annet sted i Oslo.