Tankratene har steget inntil 30 prosent på én uke. Ifølge skipsmeglerhuset Bassøe oppnådde moderne skip med doble skrog fra AG til Korea en inntjening på 74.913 dollar per dag i forrige uke. Det er opp 28 prosent i forhold til foregående uke. Tankratene har steget inntil 30 prosent på én uke. Ifølge skipsmeglerhuset Bassøe oppnådde moderne skip med doble skrog fra AG til Korea en inntjening på 74.913 dollar per dag i forrige uke. Det er opp 28 prosent i forhold til foregående uke. Inntjeningen fra Storbritannia og kontinentet steg med 21 prosent til 57.996 dollar per skip per dag.Skip fra Vest-Afrika til USA oppnådde en innjening på 58.350 dollar per skip per dag. Det tilsvarer en økning på 4,7 prosent.Bassøe skriver i sin siste ukerapport at tankrederne for første gang på flere måneder er på offensiven.