Ifølge informasjonssjef Geir Arne Drangeid i Kjell Inge Røkkes selskap Aker ligger det ikke noe spesielt bak selskapets planer om å selge alle sine 9,1 millioner aksjer i Aker Yards, tilsvarende 40,1 prosent. Ifølge informasjonssjef Geir Arne Drangeid i Kjell Inge Røkkes selskap Aker ligger det ikke noe spesielt bak selskapets planer om å selge alle sine 9,1 millioner aksjer i Aker Yards, tilsvarende 40,1 prosent. - Nei, ikke noe annet enn at Aker Yards har utviklet seg svært god og er i en god posisjon. Det har kommet langt i utviklingen, har en god ledelse, sterk ordrereserve og godt i stand til å ta vare på sin egen fremtid, sier Drangeid til Reuters.Oslo Børs faller 2,1 prosent, mens Aker Yards stuper 9,4 prosent til 509 kroner. Drangeid mener likevel ikke det er et dårlig tidspunkt å foreta nedsalget på.- Vi tillater oss å ta et litt lengre perspektiv. På tre år har vi nesten sett seksgangeren i økte verdier i Aker Yards. Bevegelser i markedet på en spesielt dag velger vi å ikke la oss påvirke av, sier han.