Siden nyttår har aksjonærer hentet ut nær fem milliarder skattefritt fra sine selskaper. Ifølge DN har 602 selskaper i Brønnøysundregistrene varslet kreditorene sine om at de ønsker å betale til sammen 4970 millioner kroner til eierne ved å sette ned egenkapitalen eller overkursfondet Siden nyttår har aksjonærer hentet ut nær fem milliarder skattefritt fra sine selskaper. Ifølge DN har 602 selskaper i Brønnøysundregistrene varslet kreditorene sine om at de ønsker å betale til sammen 4970 millioner kroner til eierne ved å sette ned egenkapitalen eller overkursfondet Mille-Marie Treschow gjør som ektemannen Stein Erik Hagen og tar ut 50 millioner kroner. Skeidar-eier Martin Andresen med familie tar ut 133 millioner kroner mens REC-gründer Alf Bjørseth har tatt 43 millioner kroner fra sitt investeringsselskap Celmar.Foto: Scanpix