- Vi er meget fornøyd med at Vestfold Fugl vil være en del av Cardinal Foods, sier administrerende direktør Torfinn Prytz Higdem i en melding. - Vi er meget fornøyd med at Vestfold Fugl vil være en del av Cardinal Foods, sier administrerende direktør Torfinn Prytz Higdem i en melding. Cardinal Foods får en omsetning på 1,4 milliarder kroner etter konsolideringen. Cardinal Foods AS er imponert over både selskapet og produksjonsanleggets kvalitet hos Vestfold Fugl i Stokke.- Vestfold Fugl er en sunn og fremtidsrettet bedrift og vil styrke Cardinal Foods på mange områder. Vi forventer betydelige synergier mellom bedriftene, og vil gjennom sammenslåingen øke innovasjon og nyskapning i alle Cardinal Foods selskaper, sier Higdem.Vestfold Fugl omsatte i 2006 for 122 millioner kroner og har 55 ansatte. Selskapet forventer en omsetning i 2007 på 180 millioner.Samtidig har Cardinal Foods kjøpt Norges største private kyllingklekkeri Hugaas Rugeri og selskapet Farm AS. Hugaas Rugeri ligger i Soknedal i Sør-Trøndelag og klekker hvert år 20 millioner daggamle kyllinger.