KjøpLogg inn

Comeback for John Fredriksens mareritt

John Fredriksens riggselskap balanserte på kanten av stupet, men har gjort comeback.

Publisert 13. april 2007 kl. 12.29
Oppdatert 14. des. 2013 klokken 01.32
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 105 ord

John Fredriksens første riggselskap Northern Offshore har gjort comeback. Det unoterte selskapet prises nå til 3,4 milliarder kroner. Aksjen er den siste uken omsatt for 26 kroner, som er 37 prosent mer enn da aksjen ble tatt opp på OTC-listen i desember i fjor. John Fredriksens første riggselskap Northern Offshore har gjort comeback. Det unoterte selskapet prises nå til 3,4 milliarder kroner. Aksjen er den siste uken omsatt for 26 kroner, som er 37 prosent mer enn da aksjen ble tatt opp på OTC-listen i desember i fjor. I 2006 tjente Northern nærmere 300 millioner kroner etter å ha tapt store beløp de foregående årene.