Bonheur og Ganger Rolf sendte 26. mai 2006 ut en melding om kjøp og oppgradering av cruiseskipet `Norwegian Crown` (bygget i 1988 og som vil endre navn til `Balmoral`). Fred.Olsen Cruise Lines Pte. Ltd., et selskap indirekte heleid av Bonheur ASA og Ganger Rolf ASA, kjøpte skipet. Bonheur og Ganger Rolf sendte 26. mai 2006 ut en melding om kjøp og oppgradering av cruiseskipet `Norwegian Crown` (bygget i 1988 og som vil endre navn til `Balmoral`). Fred.Olsen Cruise Lines Pte. Ltd., et selskap indirekte heleid av Bonheur ASA og Ganger Rolf ASA, kjøpte skipet. Som et eget tiltak ved siden av oppgraderingen har Fred.Olsen Cruise Lines Pte. Ltd. nå inngått avtale med Blohm + Voss Repair GmbH, Hamburg om en forlengelse av skipet med omlag 30 meter. Forlengelsen vil øke passasjerkapasiten med omlag 35 prosent og gi en høyere andel lugarer med balkong.Totalprosjektet som inkluderer kjøp av skipet, oppgradering og nå også forlengelse, beløper seg til om lag 210 millioner dollar.Skipet opererer for tiden under en bareboat-avtale med NCL. Skipet vil bli levert tilbake til Fred.Olsen Cruise Lines Pte. Ltd. tidlig november 2007. Etter gjennomført oppgradering og forlengelse vil skipet påbegynne cruiseaktiviteter for Fred Olsen Cruise Lines i januar 2008.Investeringene bekrefter Fred.Olsen Cruise Lines satsning på det britiske cruisemarkedet, som nå har vokst kontinuerlig over en periode på 20 år, heter det i en melding.