Mølleskog hadde sin siste dag som stabssjef for kronprinsparet 31. desember. Hun ble ansatt i 2003 i et tre år langt åremål. Slottet var raskt ute med å søke etter nye kandidater til jobben. Men fortsatt er ingen ansatt.- Hoffet er i en prosess for å ansette ny stabssjef for kronprinsparet, men har ingen hast, sier informasjonssjef Astrid Versto ved Slottet til Aftenposten.Ifølge avisen skal kjente profiler fra norsk næringsliv ha blitt spurt om å søke jobben som stabssjef for kronprinsparet, men de har takket nei.Kronprinsparets stab er i dag på 16 personer. Jobben som stabssjef er så viktig at kronprinsparet ikke vil ansette noen de ikke er helt sikre på vil passe. Både profesjonalitet, kompetanse, personlighet og kjemi er viktige kriterier.Stabssjefens oppgave er blant annet å tilrettelegge kronprinsparets offisielle og private program og å behandle og vurdere invitasjoner. Vedkommende har dessuten ansvar for budsjettering og rapportering. Drift og hushold på Skaugum er også en del av stabens oppgaver.