ble det kjent at Per Sæviks familieselskap Havila vil slå sammen skipsverftene i Havyard Group og Kleven Maritime. Planen er å ta verftsgruppen på børs. Ifølge DN ble Kleven-familien tatt på sengen da Sævik overraskende sikret seg aksjemajoriteten i selskapet i går ettermiddag. ble det kjent at Per Sæviks familieselskap Havila vil slå sammen skipsverftene i Havyard Group og Kleven Maritime. Planen er å ta verftsgruppen på børs. Ifølge DN ble Kleven-familien tatt på sengen da Sævik overraskende sikret seg aksjemajoriteten i selskapet i går ettermiddag. - Jeg har foreløpig ingen vurdering av om dette er vennligsinnet eller fiendtlig fremstøt. Men jeg kjenner Per Sævik som en mann som vil noe med det han holder på med, og jeg er spent på å høre hva som er planene hans, sier styreleder Kjersti Kleven.- Som aksjonærer får vi forholde oss nøkternt til dette foreløpig. Vi har en forkjøpsrett på disse aksjene og skal gjøre våre vurderinger når vi hører planene til Per Sævik, sier hun.