Solstad Offshore ønsker hele Rem Offshore, men åpner også for en deling av selskapet. I går møttes Rem Offshores grunnlegger Åge Remøy og administrerende direktør Lars Peder Solstad i Solstad Offshore møttes i Fosnavåg. Ifølge dn ga møtet ingen avklaring på hva som skal skje med Rem-rederiet. Solstad Offshore ønsker hele Rem Offshore, men åpner også for en deling av selskapet. I går møttes Rem Offshores grunnlegger Åge Remøy og administrerende direktør Lars Peder Solstad i Solstad Offshore møttes i Fosnavåg. Ifølge dn ga møtet ingen avklaring på hva som skal skje med Rem-rederiet. - Vi hadde en god diskusjon med Åge Remøy. Vi har vært åpne med ham om hva vi ønsker og er blitt enige om å la saken ligge i ro noen dager slik at han får tenkt seg om, sier Solstad.- Vi har sagt at vi ønsker å drive fra Fosnavåg, de har sagt at de vil by på hele selskapet. Standpunktene er klare, men det ble ikke trukket noen konklusjon, sier Remøy.