I 2006 forsvant nærmere 30 prosent av kioskforhandlerne i Reitan Servicehandel. DN skriver i dag at knallharde betingelser og overetablering tvang rundt 170 forhandlere til å gi opp. - Det er altfor høyt. Vi har et mål om å ha maks 12 prosents gjennomtrekk, sier administrerende direktør Magnus Reitan til DN. I 2006 forsvant nærmere 30 prosent av kioskforhandlerne i Reitan Servicehandel. DN skriver i dag at knallharde betingelser og overetablering tvang rundt 170 forhandlere til å gi opp. - Det er altfor høyt. Vi har et mål om å ha maks 12 prosents gjennomtrekk, sier administrerende direktør Magnus Reitan til DN. Magnus Reitan sier han nå er i ferd med å endre kontraktene til franchisetagerne slik at det skal bli enklere å tjene penger. - Vi kan ikke ha butikker som taper penger. Tjener ikke de penger, tjener heller ikke vi penger, avslutter Reitan.