Anmelder selskap etter tankeksplosjon

Lederen i Norges Miljøvernforbund, Kurt Oddekalv, anmelder selskapet Vest Tank etter eksplosjonen i selskapets tankanlegg i Gulen i Sogn og Fjordane i mai.

Næringsliv

Tankene som eksploderte i Sløvåg inneholdt kjemikalier som er farlige for mennesker, hevder Kurt Oddekalv overfor NRK. Han anmelder eieren Vest Tank for miljøkriminalitet. Tankene som eksploderte i Sløvåg inneholdt kjemikalier som er farlige for mennesker, hevder Kurt Oddekalv overfor NRK. Han anmelder eieren Vest Tank for miljøkriminalitet. - Det er ingen tvil om at dette er den største kjemiske katastrofen vi har hatt i Norge på veldig mange år, sier Oddekalv. Mange er blitt syke av en illeluktende gass fra anlegget.Vest Tank tilbakeviser beskyldningene fra Oddekalv, og sier de ikke har rot i virkeligheten. Selskapet opplyser til NRK at det vil gå til motanmeldelse mot Miljøvernforbundet. (©NTB)

Nyheter
Næringsliv