Pengetransport ranet i Groruddalen

En pengetransport ble ved 21.30-tiden søndag ranet i Professor Birkelands vei i Groruddalen i Oslo.

Næringsliv

Politiet bekrefter at sjåføren ble slått ned og påsatt håndjern. Etter hva NTB erfarer var det en vanlig bil av typen Chrysler som ble benyttet til å kjøre rundt og hente penger fra spillautomater som ble ranet. Politiet bekrefter at sjåføren ble slått ned og påsatt håndjern. Etter hva NTB erfarer var det en vanlig bil av typen Chrysler som ble benyttet til å kjøre rundt og hente penger fra spillautomater som ble ranet. Ranerne tok både bilen og pengene og forsvant. Det er foreløpig ikke kjent hvor mange penger ranerne fikk med seg. En drøy halvtime etter at ranet ble gjennomført, skal politiet ha funnet den grå varebilen som ranerne stjal. Bilen ble funnet i Furusetveien som ikke ligger langt fra ransstedet.Politiet har satt inn store mannskaper i jakten på ranerne. Politiets helikopter er også satt inn for å hjelpe til med å lokalisere ransmennene etter at de forlot bilen. Operativ uteleder Tor Olav Heggem sier til VG Nett at sjåføren av pengetransporten ikke ble slått bevisstløs. Han kan imidlertid ikke gi noe nærmere signalement av ranerne fordi han ble slått ned bakfra og ikke så noen.Det eneste han kan si med sikkerhet er at de snakket flytende norsk. Det er trolig to menn som stjal bilen og pengene. (©NTB)

Nyheter
Næringsliv