30 skattefrie millioner til Andresen

Fotballspilleren Martin Andresen er sikret 30 millioner kroner skattefritt.

Scanpix / Scanpix

Fotballspilleren Martin Andresen er sikret skattefrie millioner fra familieselskapet Birkelunden, skriver E24. I fjor utbetalte Birkelunden 133 millioner kroner til sine eiere. Disse lånte pengene tilbake til selskapet. Martin Andresens andel er 30 millioner kroner. Fotballspilleren Martin Andresen er sikret skattefrie millioner fra familieselskapet Birkelunden, skriver E24. I fjor utbetalte Birkelunden 133 millioner kroner til sine eiere. Disse lånte pengene tilbake til selskapet. Martin Andresens andel er 30 millioner kroner. Birkelunden utbetalte åtte millioner kroner i utbytte i 2006. 1,8 millioner av disse tilfaller Brann-spilleren.Skeidar og Birkelunden-konsernet tjente 71 millioner kroner før skatt i fjor, ned fra 96 millioner kroner året før.Martin Andresen. Foto: Scanpix