Aksje gikk 15 gangeren

Investorene som satset på Rosenberg får igjen over 15 ganger investeringen. - Vi er verdens rikeste verkstedklubb, sier klubbleder Roy Inge Nilsen etter å ha cashet inn 90 millioner kroner.

I 2003 ble Rosenberg Verft i Stavanger ofret da Aker Kværner-eier Kjell Inge Røkke måtte kutte ett av fire norske offshoreverft. De ansatte og en rekke lokale investorer gikk inn på under 50 millioner kroner i et forsøk på å drive videre. I går ble verftet I 2003 ble Rosenberg Verft i Stavanger ofret da Aker Kværner-eier Kjell Inge Røkke måtte kutte ett av fire norske offshoreverft. De ansatte og en rekke lokale investorer gikk inn på under 50 millioner kroner i et forsøk på å drive videre. I går ble verftet solgt for 700 millioner kroner. kroner. LO-klubben som ledet redningsaksjonen kan innkassere nærmere 90 millioner kroner.- Om vi er Norges rikeste klubb? Du kan vel trå til og si at vi er verdens rikeste verkstedklubb. Kjenner du til noen andre som har mer, sier klubbleder Roy Inge Nilsen til DN.- Jeg tror ikke det er noen på gulvet som lengter tilbake til Røkke-tiden, sier Nilsen.