- Analytikerne har åpenbart bommet fullstendig

Tankmarkedet har utviklet seg mye mer positivt enn analytikerne hadde ventet. Frontline har steget over 60 prosent på fire måneder.

Frontline har blitt dømt nord og ned av meglerhusene i hele år. Helt frem til mai anbefalte samtlige meglerhus salg av aksjen. Ifølge JCF anbefaler nå to meglerhus kjøp av Frontline. I går passerte aksjen 300 kroner igjen, noe som betyr at den har steget over 60 prosent i løpet av fire måneder. Frontline har blitt dømt nord og ned av meglerhusene i hele år. Helt frem til mai anbefalte samtlige meglerhus salg av aksjen. Ifølge JCF anbefaler nå to meglerhus kjøp av Frontline. I går passerte aksjen 300 kroner igjen, noe som betyr at den har steget over 60 prosent i løpet av fire måneder. - Shippinganalytikerne har åpenbart bommet fullstendig på Frontline. Tankmarkedet har utviklet seg langt mer positivt en ventet, og det meste tyder nå på at markedet vil holde seg bra oppe ut året og sannsynligvis også til neste år, sier en markedsaktør til Finansavisen.Frontline faller 2,1 prosent til 297,50 kroner i formiddag. Det kan henge samme med at UBS kutter aksjen fra nøytral til reduser.