Bilbrann i Maursundtunnelen

En bil kom i brann da den havnet i tunnelveggen i Marsundtunnelen i Skjervøy i Troms natt til lørdag.

Bilføreren skal ha hatt en utrolig flaks og sluppet fra ulykken med røykskader, ifølge Nordlys.no.Politiet i Troms er lørdag morgen sparsomme med opplysninger, men bekrefter overfor NTB at det har vært en ulykke med påfølgende brann og at den snaut 3 kilometer lange tunnelen er stengt i morgentimene lørdag. Politiet fikk melding om ulykken klokken 02.52 lørdag.Ifølge Nordlys.no skal minst ytterligere en bil ha vært i tunnelen da det smalt.Folkene i denne bilen skal ha hjulpet sjåføren i ulykkesbilen ut av tunnelen.- Bilen er helt utbrent og det er mistanke om promillekjøring, sier operasjonsleder Svein Ivar Nikolaisen i Troms politidistrikt.Tre brannbiler, politi, ambulanse og ambulansehelikopter rykket ut til Marsundtunnelen i Skjervøy kommune nord for Tromsø. Tunnelen forbinder øya Kågen med fastlandet. (©NTB)