Dagbøter til slakteri i Oslo

Fatland slakterier på Furuset i Oslo må ut med 6.000 kroner dagen inntil de har utbedret de hygieniske forholdene i bedriften.

Scanpix / Scanpix

Det er renhold, skadedyrsikring, vedlikehold og rutiner hos bedriften Mattilsynet mener at ikke holder mål. Det er renhold, skadedyrsikring, vedlikehold og rutiner hos bedriften Mattilsynet mener at ikke holder mål. - Det går på grunnleggende forhold som skal være på plass for å sikre hygienisk drift, sier seksjonssjef Oddrun Espelund i Mattilsynet til NRK.Mattilsynet har i flere år oppfattet Furuset-slakteriet som et problem. Det skal finnes eksempler på ting som ble påpekt for lang tid siden, som ikke har blitt utbedret. Slakteriet lager kjøttvarer for en halv milliard kroner i året og selger dem i butikken som pålegg og middagsvarer fra Skjeggerød. (©NTB)