Den yngste av Rasool-brødrene fri fra varetekt

Det yngste medlem i Rasool-familien, en 19-åring, er fredag sluppet fri fra varetekt.

De andre heleri- og hvitvaskingssiktede familiemedlemmene sitter fremdeles fengslet.19-åringen har sittet ni uker i varetektsfengsel etter at han er blitt begjært fengslet på grunn av fare for bevisforspillelse. Med løslatelsen anser politiet at det ikke lenger er fare for at han skal ødelegge bevis.Rasool-familien, som skal være sentral i den såkalte B-gjengen i Oslo, er varetektsfengslet etter at de er siktet i forbindelse med overføring og hvitvasking av penger til feriestedet Natal i Brasil, der også en av dem sitter fengslet. I Norge sitter faren og mora og tre av brødrene fremdeles i varetekt.En av brødrene er også siktet for overlagt drap og drapsforsøk i det såkalte Sandaker-drapet i 2004. (©NTB)