Espen Eckbo tok ut 2,5 millioner i utbytte

Flere tusen nordmenn har ledd av sketsjene og vitsene fra Espen Eckbo og vennene hans. Nå er det Eckbos tur til å le.

Scanpix / Scanpix

Espen Eckbo tjener rått på vitser og sketsjer. Ifølge ABC Nyheter fikk hans heleide aksjeselskap, Espen Eckbo tjener rått på vitser og sketsjer. Ifølge ABC Nyheter fikk hans heleide aksjeselskap, Andersen Multivisjon AS 5,1 millioner i omsetning i fjor. 5,1 millioner i omsetning i fjor. Av overskuddet på 2,7 millioner tar Eckbo ut 2,5 millioner i utbytte etter det beste året noensinne.Nøkkelordene er naturligvis Team Eckbo, der Eckbo figurerer sammen med Harald Eia, Bård Tufte Johansen og Atle AntonsenTeam Eckbo spiller i Tønsberg i sommer, men Eckbo sier til nettstedet at resten av landet nå står for tur.Hvordan det har gått med Eckbos selskap i tidligere år, kan du se her.